Hoi Hoi

Ik ben Cas, geboren in 1995.

Yes, gelukt! Ik woon nu echt op mezelf in mijn eigen appartement samen met een groep leuke vrienden en vriendinnen. Ik houd van gezelligheid en mensen om me heen. Samen koken, met z’n allen eten, spelletjes doen en lekker kletsen. Maar zit zit ook graag rustig alleen in mijn appartement. Ik ben dan bezig met muziek op mijn dj-tafel, kijk You Tube filmpjes van Armin en speel graag op de playstation.

En ik heb een superleuke werkplek gevonden in Apeldoorn bij Brownies&downieS. Ik vind het geweldig om goed voor onze gasten te zorgen. Ze bestellen graag koffie, lunch of een high tea bij mij. In mijn vrije tijd vind ik sporten leuk. Ik voetbal al heel lang in een G team en ga nu een voetbalclub in Apeldoorn zoeken. Op tv zie ik graag een voetbalwedstrijd. Het is natuurlijk het leukst als Feyenoord wint.

Ik heb nog meer dromen. Ik wil bij dj Armin van Buuren gaan werken. En natuurlijk naar de dj school.

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden