Mijn naam is Pedro. Ik ben geboren in 1998.

Ik hou van afwisseling, dus ik werk op verschillende plekken. Zo hou ik van dieren, dus werk ik 2 dagen in de week op een zorgboerderij. Maar ik hou er ook van om dingen te maken, bijv. met hout, dus ook dat doe ik 1 dag in de week. Daarnaast werk ik nog een dag met veel plezier in de bediening, bij een brasserie.

Gelukkig hou ik ook voldoende vrije tijd over, want ik heb een aantal dingen die ik graag doe. Bewegen vind ik leuk, dus ik turn en breakdance al een aantal jaar met veel plezier. Computeren en films kijken vind ik ook heel fijn na een drukke dag op het werk. Ik vind heel veel verschillende films leuk, van Disney tot spannende actiefilms.

Ik woon met mijn vrienden in de Zonnehoed. Ik vind het fijn omdat het een veilige plek is met fijne begeleiding. De begeleiding is er als ik ze nodig heb maar ze leren me ook om dingen zo veel mogelijk zelf te doen. Vaak ben ik gezellig met de anderen in de woonkamer en soms ga ik naar mijn eigen appartement als ik even alleen wil zijn. Ik voel me hier echt thuis!