midden in de samenleving

In de nieuwe Apeldoornse wijk Groot Zonnehoeve verrijst Boshuizen midden in het groen, maar met de stad en veel voorzieningen vlakbij. Het wooninitiatief wordt gevestigd in een nog te bouwen pand en maakt onderdeel uit van de nieuwe wijk die, naast het wooninitiatief, uit 41 woningen bestaat. Het huis van het wooninitiatief bestaat uit 10 appartementen, een gemeenschappelijke eet- en woonkamer, een relaxruimte, kantoor en slaapruimte voor de leiding. Elk appartement bedraagt ongeveer 45m2 en bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. In september 2018 is de bouw gestart en in september 2019 zal het pand volgens de huidige planning worden opgeleverd.

De bouw is van start

Op 30 september 2018 hebben Cas, Pedro, Dang Li, Jorien, Eefje, Anne, Bas en Esther met het slaan van de eerste paal de bouw van ons wooninitiatief in gang gezet.

De komende maanden gaat de aannemer hard aan de slag om het pand voor De Zonnehoed te realiseren. 

Plattegrond appartementen en gemeenschappelijke ruimtes