Ouderinitiatief De Zonnehoed

Een veilige thuishaven

De ideale plek

Het idee voor het ouderinitiatief is ontstaan in januari 2016 bij een groep ouders die gingen nadenken over het toekomstige wonen van hun kinderen met een beperking. Doel van het ouderinitiatief is voor een groep bewoners (bij aanvang jongvolwassenen) met een verstandelijke beperking een plezierige en veilige kleinschalige thuishaven te realiseren. Ook wordt goede en juiste zorg geboden en is de continuïteit gewaarborgd.

Het ouderinitiatief hanteert de volgende kernbegrippen: veiligheid, 24-uurs zorg, gezelligheid, goede balans tussen zorg/begeleiding en zelfregie/zelfstandigheid, samenleven in een groep (eten, spelletjes, etc.), sturing en controle, onderlinge betrokkenheid en respect, ontwikkeling op wonen werken(dagbesteding) en vrije tijd en maatschappelijke integratie waar mogelijk

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden