Vereniging De Zonnehoed

Iedereen doet mee

Samen sterk

De initiatiefgroep heeft op 28 september 2017 een vereniging opricht om het ouderinitiatief te besturen. Er is voor een verenigingsstructuur gekozen om alle (ouders/verzorgers van de) bewoners een gelijke stem te geven bij belangrijke beslissingen. Het bestuur van de vereniging bestaat uit 4 leden; Marcel van Luijk (voorzitter), Anita Bruyns (zorgbestuurder), Rob Spenkelink (penningmeester) en Michel van den Berg (secretaris).

De vereniging heeft als voornaamste doel de continuïteit van het ouderinitiatief te waarborgen. Bestuursleden zijn niet gerechtigd vacatiegeld(vergoeding voor het bijwonen van vergaderingen) te declareren of zich op andere wijze voor hun inspanningen en/of tijdsbesteding te laten compenseren

Marcel van Luijk, Voorzitter

Michel van den Berg, Secretaris

Anita Bruyns, Zorgbestuurder

Rob Spenkelink, Penningmeester

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden