Sponsors en donateurs zijn belangrijke pijlers voor de vereniging en steunen zo tegelijkertijd een maatschappelijk doel. De overheid kort doorlopend op allerlei sociale voorzieningen waardoor de minst sterken in onze maatschappij het moeilijk hebben. Deze bezuinigingen zijn ook bij ons voelbaar en zorgen ervoor dat we steeds meer zijn aangewezen op sponsoring zowel door particulieren, fondsen en bedrijven.ANBI

De vereniging beschikt over een ANBI status waardoor Uw donaties aftrekbaar zijn van inkomstenbelasting of vennootschap belasting. Om een ANBI status te verwerven moeten wij aan een aantal criteria voldoen. Zodoende weet U dat De Zonnehoed een betrouwbare partner is. 

Wij moeten geld achter de hand houden om aan contractuele verplichtingen te kunnen blijven voldoen en om (waar het de algemene ruimtes betreft) meubilair of apparatuur, die aan vervanging toe is, te kunnen aanschaffen. 

Op dit moment zoeken wij sponsoren en donateurs voor de inrichting van woonkamer, keuken, de chill ruimte, wasruimte, kantoor en tuinaanleg.

Hiervoor doen wij een beroep op U. Alle giften (groot en klein) zijn van harte welkom! In onze informatiebrochure staat alle relevante informatie handzaam bij elkaar. Die kunt U hier downloaden.

U kunt ons op 3 manieren steunen:

  1. Als U onderstaand formulier invult neemt Wim Snoeijs , onze fondsenwerver zo spoedig mogelijk contact met U op. Hij kan U voorzien van alle benodigde informatie en formele stukken van onze vereniging.
  2. U kunt direct doneren via onze partner Geef.nl U kunt uw bijdrage o.a. via iDeal aan ons overmaken.
  3. Door te bestellen bij Uw favoriete webshops via onze partner SponsorKliks. U kiest goed doel Vereniging De Zonnehoed en gaat daarna online winkelen bij de aangesloten webwinkels. Van iedere aankoop ontvangen wij een bijdrage van de webshop. U betaalt gewoon hetzelfde bedrag.
    
Go to top