Kom jij een handje helpen

Wij zoeken vrijwilligers

Wie oh wie vindt het leuk om vrijwilliger te worden van De Zonnehoed. De Zonnehoed is een kleinschalig ouderinitiatief in Apeldoorn voor tien jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking. Een mooie plek waar de bewoners zichzelf kunnen zijn en verder kunnen groeien.

Wil je helpen met het begeleiden van of naar een activiteit, vind je het leuk om een stukje te wandelen, fietsen, een spelletje doen, misschien maak je graag muziek of vind je het leuk om samen met de bewoners/begeleiders/ouders te tuinieren??

Lijkt dit je leuk of heb je zelf een andere creatieve of leerzame toevoeging voor onze bewoners, vul dan je gegevens in via onderstaand contactformulier dan nemen wij contact met je op.


Contactformulier

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden