Onze professionals

De Zonnehoed heeft met PGVZ een samenwerking voor de zorg in het ouderinitiatief. PGVZ zal de benodigde zorg leveren voor alle bewoners. De overeenkomst daarvoor is op 19 april 2019 getekend. De sollicitatieprocedure is door PGVZ in samenwerking met de sollicitatiecommissie van De Zonnehoed uitgevoerd. Onderstaande medewerkers zijn in dienst bij PGVZ en werken in ons ouderinitiatief.

Wooncoördinator
De wooncoördinator geeft sturing aan de dagelijkse zorg en begeleiding binnen het ouderinitiatief, en ondersteunt de medewerkers bij de uitvoering hiervan. Samen met de collega’s en ouders werkt zij continu aan de doorontwikkeling en het verder optimaliseren van de dienstverlening van het ouderinitiatief.

Persoonlijk Begeleider
Iedere bewoner heeft een persoonlijk begeleider. Zij is het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en diens ouders/verzorgers en stelt, samen met hen het zorgplan op. Ze ondersteunt bewoners in de woongroep, geeft de dagelijkse zorg en aandacht die nodig is, zorgt voor een huiselijke woon- en leefomgeving en voert alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit.

Woonbegeleider
De woonbegeleider ondersteunt de bewoners met de dagelijkse zorg, eigen ontwikkeling en welbevinden. Zij geeft de dagelijkse zorg en aandacht die nodig is, zorgt voor een huiselijke woon- en leefomgeving en voert alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit.

Locatie assistent(meewerkend)
De locatie assistent is overdag aanwezig gedurende de periode dat de bewoners extern dagbesteding hebben. Zij zorgt voor de schoonmaak en huishoudelijke ondersteuning maar verzorgt ook de eerste opvang bij ziekte van de bewoner(s)

Iedere ouder/verzorger wil dat zijn kind in een gezonde en veilige omgeving is. Daar hoort ook een rookvrije woonomgeving bij. Daarnaast zal ook een goed voorbeeld helpen voorkomen dat de bewoners van de Zonnehoed zelf gaan beginnen met roken.

Daarom is het terrein van de Zonnehoed rookvrij en vragen we je onder werktijd niet te roken.

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden