Volg de bouw van De Zonnehoed

De bouw van wooninitiatief De Zonnehoed is  afgerond. Bouwbedrijf Nikkels  is in september 2018 begonnen en De Zonnehoed is 12 september 2019 opgeleverd! 

Moodboards maken

Als je in zo'n prachtig appartement gaat wonen, moet je natuurlijk op tijd gaan nadenken over je inrichting en welke kleuren  je het mooiste vind. 

Meubels uitzoeken en BBQ 

1 september zijn alle toekomstige bewoners van De Zonnehoed en hun ouders/verzorgers naar Kieveen in Loenen geweest. Daar hebben we samen met  Ellen en Sheila de meubels uitgeprobeerd. Ook mooie accessoires zoals kussens e.d. zijn uitgezocht. De gemeenschappelijke woonkamer en keuken gaan er prachtig uitzien. Daarna bij de ouders van Eefje stalen bekijken voor de raamdecoratie en om de dag af te sluiten een heerlijke BBQ .

Golftoernooi Sprengen/Scherpenbergh

12 juli was een fantastische dag. Rotary Club Apeldoorn Sprengen en Golf- en Business Club De Scherpenbergh organiseerden het jaarlijkse golftoernooi met dit jaar De Zonnehoed als goed doel. De burgemeester van Apeldoorn opende het toernooi door de gouden golfbal aan Eefje te overhandigen. Onze jongeren hebben fantastisch geholpen in de catering. Met de loterij en de veiling is een aanzienlijke bijdrage opgehaald voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimten van De Zonnehoed. 

Lasergamen

31 maart 2019 hebben de kids en ouders/verzorgers nader kennis met elkaar gemaakt tijdens een gezellige middag lasergamen bij Bussloo. 

Stroopwafelactie bij Draisma Dynamo

Op 9 maart 2019 waren we te gast bij een play-off wedstrijd tussen Draisma Dynamo en Lycurgus. Een top volleybal wedstrijd om de landstitel in de eredivisie. We kregen een warm ontvangst en hebben € 500 opgehaald voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes in De Zonnehoed.

De 1e paal is geslagen

Op 30 september 2018 is met het slaan van de eerste paal door Anne, Bas, Cas, Dang Li, Eefje, Esther, Jorien en Pedro officieel de bouw van Wooninitiatief De Zonnehoed van start gegaan. Er werd champagne getoast en de kids hebben daarna een aandenken aan deze dag geschilderd.