Ik ben Dang-Li en ben geboren in 1999. Ik hou heel veel van voetbal, vooral Ajax. Verder vind ik darten leuk om te doen en meezingen met allerlei soorten liedjes.

Ik werk 4 dagen in de week bij de Copyshop van 'S Heerenloo. Ik moet daar allerlei drukwerk verzorgen, maar vind het ook leuk om achter de computer mooie dingen te ontwerpen. Soms sta ik achter de balie in de papierwinkel en moet ik klanten helpen. Ik ben nu aan het bedenken welke sport ik ga doen, want hockeyen in Zutphen is te lastig geworden.

Ik vind het leuk maar soms ook nog een beetje spannend om in de Zonnehoed te wonen. Het is wel fijn om samen met mensen te wonen die je goed kent of goed leert kennen. We hebben veel lol samen. Ook gaan we soms leuke dingen doen met elkaar. Bijvoorbeeld wandelen en dan lekker lunchen. Maar ik zit ook wel eens lekker in mijn eigen appartement rustig een film te kijken.

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden