Ik ben Jorien, geboren in 1995 met één chromosoom 21 extra.

Ik heb met wat hulp de basisschool gewoon gezellig met mijn broers en buurtvrienden doorlopen. Daarna het speciaal voortgezet onderwijs gevolgd. Ik heb in 2018 mijn opleiding aan de Spelderholt Academie afgerond waar ik ook 3 jaar heb gewoond. Vanaf 8 november 2019 woon ik met veel plezier in De Zonnehoed.

Nu ga ik een nieuwe fase in, dagbesteding bij een kadowinkel, een vergadercentrum en papiermakerij. Daar heb ik het erg naar mijn zin. Ik houd van gezelligheid, lezen, films kijken, luisteren naar vooral Nederlandse muziek en spelletjes doen samen met familie en huisgenoten. Ook ga ik graag naar het theater of naar de bioscoop.

Ik ben blij met mijn eigen appartement in ons wooninitiatief De Zonnehoed. Daar kan ik mijzelf terug trekken als ik dat wil, maar ook de gezelligheid opzoeken in onze gemeenschappelijke woonkamer.

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden