Ik ben Pim een vrolijke spontane jonge dame met het Syndroom van Down en woon nu in De Zonnehoed. Heb nog 3 zusjes en ben erg op ze gesteld en sinds 2017 ook nog tante. Het op bezoek komen of gaan naar mijn zusjes is altijd een groot feest. En als ik in De Zonnehoed ben ‘FaceTime’ ik vaak met ze.
Ik heb ook nog 1 heel oude oma, die ik ook heel lief vind. 

Zingen, dansen en toneel vind ik leuk en vooral optreden.
Muziek en luisteren naar muziek mag ik graag doen. Hoorspelen zijn nu momenteel helemaal mijn ding, en kan me er goed mee vermaken.
Kleuren en bezig zijn met mandala’s blijft een leuke activiteit. Samen zijn met anderen vind ik heel gezellig en houd van een grapje. Ik maak graag een praatje en vind het fijn om anderen te troosten als ze verdrietig zijn. Ze noemen me soms “troostelotje”.
Lekker eten is een top fijne hobby van mij. Samen eten klaar maken vind ik leuk....met alle dingen erbij; tafel netjes dekken met alles dr ‘op en dr’ aan etc.
 
Ik houd van een biertje (0%) en chips in het weekend. Het liefst elke dag! ;-) maar dat is niet gezond.
 
Ennn.....daarom sport ik ook; zwemmen, wandelen, fietsen.
Mama en Papa hebben een hond, Lou. Zij is mijn lieve kameraad en dan is het wandelen nog leuker, en zeker als ze dan meekomt op bezoek bij mij. Het is mijn grote ‘knuffelbeer’.
 
Met vriendelijke groet, Pim

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden