Dag, ik ben Eefje, geboren in 1996 en heb het syndroom van Down.

Sinds 8 november 2019 woon ik op de Zonnehoed. Ik vond het erg spannend, maar sinds ik er ben vind ik het super leuk en gezellig. Vooral door dat we samen koken, eten, naar de Voice kijken en spelletjes doen voel ik me al helemaal thuis. Ik heb hier al veel vrienden gemaakt.

Ook met de begeleiding vind ik het fijn om samen dingen te doen. En als ik iets lastig vind helpen zij mij verder.

Ik werk op maandag en dinsdag bij de supermarkt bij s’Heerenloo en op donderdag bij Downies & Brownies in Deventer. Op woensdag maakt ik mijn kamer schoon en ondernemen we samen met andere bewoners een activiteit.

Naast mijn werk houd ik ook erg van sporten.  Ik zit op turnen, hockey en op dansen

Buiten de Zonnehoed vind ik het ook fijn om naar het huis van mijn ouders te gaan. Samen een hapje eten met papa, mama en mijn broer. En dan het liefste sushi of pizza! En dan is het ook leuk om met vrienden af te spreken. Maar ik vind het ook leuk als ze bij mij op bezoek komen en dan maak ik een kopje koffie voor ze.

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden