Ik ben Lian, geboren in China in 1996.

Al vanaf de start woon ik op De Zonnehoed. Ik hou veel van dieren, luister graag naar muziek, en vind het ook heel leuk om creatief bezig te zijn.

Na het VSO heb ik op verschillende plekken gewerkt. Momenteel werk ik 4 dagen per week bij de Brownies & Downies in Apeldoorn. Hier help ik in de bediening en ook in de keuken. Ik maak hier graag de lekkerste gerechtjes klaar voor onze gasten. Dit vind ik super leuk. Ik vind ik het ook heel leuk om baby’s te verzorgen. Ik heb hiervoor bij enkele gastouders mogen helpen.

Na mijn werk vind ik het leuk om spelletjes te doen, zoals rummikub en mens erger je niet. Op De Zonnehoed help ik ook graag mee met koken.  Ook hou ik veel van shoppen in de stad, en vind ik het leuk om af en toe naar de film te gaan.

Op De Zonnehoed heb ik een fijne woonplek gevonden. In een mooi appartement, met gezellige medebewoners, en een fijn team van begeleiding. Wij doen hier samen veel leuke dingen. Ik voel mij hier prima thuis.

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden