Hoi allemaal,

Ik ben Miriam, in 2001 geboren en ik heb een grote broer. Ik woon nog niet zo lang op de Zonnehoed, sinds juli 2021. Toen ik van de Daniël de Brouwerschool af ging, verhuisde ik hiernaartoe. Ik woon samen met gezellige huisgenoten. Ik moet nog wel wennen, maar ik kan leuk met ze lachen, kletsen en samen voetballen of televisiekijken. Ik zit ook graag rustig alleen in mijn appartement. Als ik iets moeilijk vind, dan helpen de begeleiders mij en dat vind ik fijn. Mijn appartement is heel mooi en groot. Ik ben er erg blij mee!
Vanuit de Zonnehoed loop ik zo naar mijn werk. Bij de Brasserie werk ik twee dagen en ook twee dagen bij de Papiermakerij van ’s Heerenloo. Dit werk past bij mij, want ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om te helpen in de keuken en de bediening. Ik hou verder van tekenen, muziek luisteren, Pokémon en voetbal. Woensdag ga ik altijd naar korfbaltraining en soms speel ik een wedstrijd of toernooi.

OVER ONS

De Zonnehoed is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 69757550 en RSIN 857999163. De vereniging is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de bijbehorende ANBI status. Alle openbare documenten verbonden aan het voeren van vereniging De Zonnehoed kunt U opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies Disclaimer Privacy Statement

© Copyright De Zonnehoed. Al het beeldmateriaal op deze website mag alleen na schriftelijke toestemming gebruikt worden